Justin Chambers in Greys Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Justin Chambers in Greys Anatomy

Janken! Bekijk hier de trailer voor Alex Karev’s laatste Grey’s Anatomy-aflevering

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Amerikaanse zender ABC laat ons snotteren met een wel érg emotionele trailer voor de afscheidsaflevering van Justin Chambers' Grey’s Anatomy-personage Alex Karev.

Deze zeer korte trailer heeft alles in zich om je te laten janken: terugblikken en een zoetsappig deuntje. Meer heb je niet nodig. Laat die tranen maar rollen!

Afscheid Alex Karev

Naar verluidt ligt Justin Chambers' laatste aflevering al achter ons. Het ligt dan ook voor de hand dat we Alex niet 'fysiek' gaan zien in zijn laatste aflevering. Of... toch wel? De afscheidsaflevering van 5 maart "will feature a farewell to Alex Karev, providing closure to his character’s exit", zegt ABC in een statement. Oftewel: we krijgen de broodnodige closure, maar hoe blijf nog even een verrassing. Hopelijk gaat 'ie niet dood, maar gezien de dodelijke geschiedenis van Grey's mogen we die verschrikkelijke optie nog niet wegstrepen...

Icoon

Alex Karev schitterde vijftien jaar lang in de ziekenhuisserie en Justin was een van de vier acteurs die er al vanaf de pilot bij was. Een waar tv-icoon dus. Eerder kwam hij al met een emotionele verklaring. "Er bestaat geen goed moment om afscheid te nemen van een show en personage dat de afgelopen vijftien jaar zo’n grote invloed had op mijn leven. De laatste jaren zocht ik naar andere rollen om mijn carrière te verbreden. Ik word bijna 50, en gesteund door mijn vrouw en kinderen, is het nu tijd."

Lees verder