Grey's Anatomy verliest één van zijn populairste, langlopendste personages!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Grey's Anatomy verliest één van zijn populairste, langlopendste personages!

Grey’s Anatomy verliest één van zijn vaste gezichten!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Een zware klap voor Grey’s Anatomy en zijn fans! De ziekenhuisserie neemt afscheid van één van zijn favoriete personages, die er al vanaf het begin bij was.

Het gaat om dokter van het eerste uur Alex Karev! Acteur Justin Chambers bevestigde zijn afscheid van Grey’s Anatomy vandaag.

Alex Karev begon de serie als een arrogante stagiair die regelmatig achter vrouwen aanzat, maar ze steeds slecht behandelde. Door de jaren heen ontwikkelde hij zich tot een cynische, maar oprechte kinderarts, die goed overweg kan met kids, ook al zegt hij dat hij ze haat.

In het voorgaande seizoen werd Karev vervangend hoofd van het Grey Sloan Hospital, wat hem erg veel moeite kostte. Zijn positie bracht veel stress met zich mee en trok een zware wissel op zijn relatie met Jo. Aan het einde van het seizoen werd Karev ontslagen omdat hij toegaf op de hoogte te zijn van Meredith Grey’s verzekeringsfraude.

Tegenover Deadline Hollywood bevestigt Justin Chambers dat hij de serie verlaat. Chambers verschijnt sowieso nog in de eerste helft van het zestiende seizoen (nu te volgen op NET5), maar wanneer en hoe hij definitief afscheid neemt is nog niet bekend.

Grey’s Anatomy

Chambers meldt: ‘Er bestaat geen goed moment om afscheid te nemen van een show en personage dat de afgelopen vijftien jaar zo’n grote invloed had op mijn leven. De laatste jaren zocht ik naar andere rollen om mijn carrière te verbreden. Ik word bijna 50, en gesteund door mijn vrouw en kinderen, is het nu tijd.’

Voor Grey’s-fans is het vertrek van Chambers waarschijnlijk een bittere pil. Karev begon de serie als een vervelend ventje maar veranderde uiteindelijk in één van de favoriete personages in Grey’s Anatomy.

De opnames van het zeventiende seizoen van het langlopende ziekenhuisdrama zijn op dit moment in volle gang. Het drama is nog altijd bijzonder populair! Toen Net5 de show ineens verving door Masterchef en Je Droom Achterna vond er een waar volksgericht plaats!

Lees verder