Justin Chambers in Greys Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Justin Chambers in Greys Anatomy

Fans in shock na vertrek Justin Chambers uit Grey’s Anatomy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Grey’s Anatomy zal na gisteravond nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Toen werd namelijk bekend dat Justin Chambers niet meer te zien zal zijn in de populaire dramaserie.

Fans

Voor de fans zal het even slikken zijn: Justin Chambers maakte gisteren bekend dat hij afscheid neemt van Grey’s Anatomy. De acteur speelde niet minder dan vijftien jaar lang de rol van Alex Karev, de arts die Meredith Grey meer dan eens uit de brand hielp. In een verklaring stelt Chambers: “Er is nooit een goed moment om vaarwel te zeggen tegen de serie die de afgelopen vijftien jaar mijn leven hebben bepaald. Maar met mijn vijftigste verjaardag in het vooruitzicht, wil ik ook andere rollen spelen.” Maar daar denken de fans van Grey’s Anatomy heel anders over!

Pilot

Blijkbaar komt het afscheid van Justin Chambers niet alleen als een onaangename verrassing voor de kijkers, maar ook voor de schrijvers! De laatste aflevering waarin hij te zien was als dokter Alex Karev is volgens Deadline namelijk al uitgezonden. Verwacht dan ook geen dramatisch afscheid in de serie van de televisiester die vijftien jaar lang te zien was in Grey’s Anatomy. Sterker nog, hij was slechts een van de vier acteurs die er al vanaf de pilot bij was. We zullen je missen, Justin!

Lees verder