Trailer: Kids versus aliens in Netflix’ in Rim Of The World

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer: Kids versus aliens in Netflix’ in Rim Of The World

Trailer: Kids versus aliens in Netflix’ in Rim Of The World

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zet een paar kinderen tegenover monsters, aliens of dino’s en je hebt een flinke hit te pakken. Na series als Stranger Things en The Rain komt Netflix nu met een spannende film: Rim Of The World.

In Rim Of The World worden een paar kids op een zomerkamp gedropt. De jonge Alex (Jack Gore - Billions, The Kids Are Alright), ZhenZhen, Dariush en Gabriel verdwalen in het bos, tijdens een alieninvasie!

De aliens gaan nogal grondig te werk: als de kinderen het kamp hebben teruggevonden is iedereen verdwenen. Ze trekken naar de dichtstbijzijnde stad, maar daar is de situatie niet veel beter. Een stervende soldaat geeft de kinderen een speciale sleutel, en ze beginnen een lange reis om de aliens te verslaan.

Rim Of The World

Naast Jack Gore zien we nog een paar bekende gezichten in Rim Of The World. Lynn Collins (Manhunt: Unabomber, X-Men) speelt mee, én Annabeth Gish (X-Files, Haunting Of Hill House, Sons Of Anarchy). De film is geregisseerd door McG, bekend van Charlie’s Angels en Full Throttle en de bizarre horrorkomedie The Babysitter. Hij produceerde ook series als Shadowhunters en Lethal Weapon. De man is dus van alle markten thuis: hopelijk zien we dat ook terug in deze spannende avonturenfilm.

Series waarin kids het opnemen tegen bovennatuurlijk en buitenaards gespuis doen het erg goed voor Netflix. Stranger Things keert binnenkort terug, en het Deense The Rain zelfs nog wat eerder! Dit nieuwe avontuur doet ook wel denken aan Independence Day, vind je niet?

Rim Of The World verschijnt op 24 mei. Wat er deze maand nog meer op Netflix verschijnt lees je hier!

Lees verder