Netflix onthult trailer The Rain: Seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix onthult trailer The Rain: Seizoen 2

Netflix onthult trailer The Rain: Seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand verschijnt het nieuwe seizoen van The Rain op Netflix. En uit de trailer blijkt dat Simone en Rasmus opnieuw de krachten zullen moeten bundelen om te overleven!

Niemandsland

Vorig jaar maakten we kennis met The Rain, de eerste Netflix Original-serie uit Denemarken. In deze grimmige sciencefictionreeks is Scandinavië na de uitbraak van een dodelijk virus veranderd in een niemandsland. Slechts enkelen hebben de plaag overleefd, waaronder Simone en Rasmus. Zij besluiten na zes jaar de veiligheid van hun bunker achter zich te laten om op zoek te gaan naar hun vader. Maar dit blijkt niet zonder gevaar…

Proefkonijn

Spoiler alert: in het vorige seizoen leerden we dat Rasmus immuun was voor het dodelijke virus. Op zich goed nieuws, maar dit maakt hem ook een doelwit voor schimmige organisaties die de jonge overlever willen inzetten als proefkonijn. De tagline voor het tweede seizoen van The Rain luidt dan ook: ‘You. Can't. Survive. Alone.’ Verwacht dus opnieuw een reeks spannende confrontaties en nieuwe allianties in het Denemarken van de toekomst!

The Rain: Seizoen 2 is vanaf 17 mei te zien op Netflix.

Lees verder