Netflix onthult duistere teaser van nieuwe serie The Rain

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix onthult duistere teaser van nieuwe serie The Rain

Netflix onthult duistere teaser van nieuwe serie The Rain

|
|

Laatste update:

Ben je fan van postapocalyptische titels als The Walking Dead en 28 Days Later? Dan is de kans groot dat je de eerste teaser voor de Netflix Original-serie The Rain ook wel kunt waarderen!

Bunkers

Nadat een dodelijk virus het grootste deel van de mensheid heeft vernietigd, ligt Denemarken in puin. Slechts enkele mensen hebben de uitbraak overleefd en houden zich schuil in de ondergrondse bunkers. Zes jaar na de ramp besluiten twee jonge overlevenden hun veilige schuilplaats achter zich te laten om op zoek te gaan naar hun vader. Maar daarvoor moeten ze wel dwars door het rampgebied reizen dat voorheen Denemarken was.

Virus

The Rain is de eerste Netflix Original-serie die gemaakt is in Denemarken. Afgaande op de eerste teaser doet The Rain sterk denken aan postapocalyptische titels als The Walking Dead, The Road en 28 Days Later. Zombies hebben we nog niet gezien, maar de teaser lijkt te suggereren dat het virus zich via de regen verspreidt.

Met het talent voor en achter de camera zit het in ieder geval wel goed. Bedenker Jannik Tai Mosholt schreef eerder mee aan de populaire Deense serie Borgen. Daarnaast is Lars Simonsen te zien in een van de hoofdrollen. Hij speelde eerder in de bloedspannende misdaadserie The Bridge. Laten we hopen dat The Rain net zo'n indruk maakt als zijn ijzersterke landgenoten!

The Rain verschijnt dit voorjaar op Netflix.

Lees verder