Saul en Carrie keren nog één keer terug, in het slotseizoen van Homeland!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Saul en Carrie keren nog één keer terug, in het slotseizoen van Homeland!

Trailer: Carrie kan geen kant op in slotseizoen Homeland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Klaar voor het definitieve slot van Homeland? Saul en Carrie halen in het laatste seizoen alles uit de kast om vrede te sluiten met de Taliban. Bekijk de spannende trailer!

In het achtste seizoen van Homeland is Saul Berenson (Mandy Patinkin) de nationale veiligheidsadviseur van president Warner, die Elizabeth Keane opvolgde in het zevende seizoen. Geheimagent Carrie Mathison (Claire Danes) werd in een Russische gevangenis zowat doodgemarteld, maar overleefde het zevende seizoen nipt.

Een paar jaar later probeert Saul vredesbesprekingen te organiseren met de Taliban, en neemt hij weer contact op met Carrie omdat ze veel ervaring heeft in Afghanistan. Carrie is nog steeds niet helemaal hersteld, maar besluit haar oude vriend nog een keer te hulp te schieten.

Homeland

Het leger zit helemaal niet te wachten op haar hulp, omdat ze na haar verblijf bij de Russen als een risico wordt gezien… Of denkt Carrie dat alleen maar na haar traumatische ervaringen? In elk geval vlucht Carrie voor haar bondgenoten en schieten de Russen haar maar wát graag te hulp. Jemig! Carrie bevindt zich in dezelfde positie als Brody!

Het laatste seizoen van Homeland werd een paar keer uitgesteld. De opnames werden bemoeilijkt door problemen in de opnamegebieden, en de makers wilden flink uitpakken met het slot van hun spannende megahit.

We hebben het vaker gezegd: Homeland vloog in de latere seizoenen soms gierend uit de bocht, maar nu willen we weten hoe het afloopt ook! Het slotseizoen van Homeland is vanaf 16 februari wekelijks te zien op NPO3.

Lees verder