Première Homeland: Seizoen 8 uitgesteld tot het najaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Première Homeland: Seizoen 8 uitgesteld tot het najaar

Première Homeland: Seizoen 8 uitgesteld tot het najaar

|
|

Laatste update:

Dit jaar gaat het laatste seizoen van Homeland in première. Maar voor het zover is, moeten de fans nog even geduld hebben!

Deadline

Vorig jaar werd bekend dat het volgende seizoen van Homeland ook meteen het laatste seizoen zou zijn. Het afsluitende hoofdstuk zou komend voorjaar aftrappen, maar die deadline wordt niet gehaald. Dat onthulde Gary Levine, hoofd entertainment bij de Amerikaanse zender Showtime, tegenover de website TVLine. “We hebben aangekondigd dat het volgende seizoen in juni van start gaat, maar vanwege productionele omstandigheden wordt de aftrap van het laatste hoofdstuk uitgesteld tot de herfst.”

‘Adembenemend’

De afsluitende reeks van Homeland bestaat uit twaalf afleveringen en zal worden opgenomen in Marokko. Dat land zal in de serie moeten doorgaan voor Afghanistan, waar het volgende hoofdstuk zich grotendeels afspeelt. De productie voor Seizoen 8 gaat volgende week van start. Het duurt dus allemaal iets langer dan beloofd, maar volgens Levine wordt het geduld van de fans ruimschoots beloond. “Ik heb de eerste scripts gelezen en ik kan je vertellen dat Homeland een adembenemende, verrassende en ontroerende ontknoping in petto heeft”, aldus de Hollywood-bobo.

Lees verder