Aaron Paul en Bryan Cranston in El Camino: A Breaking Bad Movie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aaron Paul en Bryan Cranston in El Camino: A Breaking Bad Movie

Jesse Pinkman is terug in trailer Breaking Bad-film El Camino

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand gaat El Camino: A Breaking Bad Film in première bij Netflix. En deze nieuwe trailer licht alvast een tipje van de sluier op!

Rechterhand

Zes jaar na de adembenemende finale van Breaking Bad krijgt de misdaadserie een vervolg in de vorm van een heuse Netflix-film. Hoewel het geen geheim is dat de film draait om Jesse Pinkman (Aaron Paul), schitterde de rechterhand van Walter White in de eerste trailer van El Camino nog door afwezigheid. ‘Waar is Jesse?’, vroegen we ons dan ook hardop af. Vannacht verscheen een nieuwe teaser online, die deze vraag eindelijk beantwoordt!

Bloedbad

In de video is te zien hoe Jesse zich schuilhoudt in de vierwieler waaraan deze film zijn titel dankt. Het bloedbad waarmee de serie eindigde is nog maar net achter de rug en iedere agent in New Mexico is op zoek naar Jesse. De trailer laat (gelukkig) niet zien hoe het verhaal zich verder ontvouwt. Maar goed ook, want schrijver en regisseur Vince Gilligan, die ook tekende voor Breaking Bad en de al even briljante spin-off Better Call Saul, heeft ongetwijfeld de nodige verrassingen voor de fans in petto!

El Camino: A Breaking Bad Film is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix!

Lees verder