Aaron Paul en Bryan Cranston als Jesse en Walter in Breaking Bad

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Aaron Paul en Bryan Cranston als Jesse en Walter in Breaking Bad

Breaking Bad-film heeft een trailer, titel én releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De Breaking Bad-film heeft een titel, trailer én een verschijningsdatum! De meth-avonturen in New Mexico gaan binnenkort weer verder; sneller dan je denkt!

In de teaser zien we Jesse’s vriend en ‘zakenpartner’ Skinny Pete (Charles Baker). Hij wordt ondervraagd door de politie maar lijkt niet van plan om Jesse erbij te lappen!

De titel van de nieuwe Netflix-film is El Camino: A Breaking Bad Movie. ‘El camino’ is Spaans voor ‘de weg’; Jesse Pinkman lijkt op de vlucht voor de autoriteiten dus die titel is erg passend. In de finale van Breaking Bad rijdt Pinkman trouwens zijn vrijheid tegemoet in een Chevrolet El Camino.

El Camino: A Breaking Bad Story

In El Camino probeert Jesse Pinkman uit de handen te blijven van de politie, die hem zoekt voor een waslijst aan drugsdelicten. Hij vlucht óók voor zijn eigen verleden, want als meth-producent heeft hij ook een paar onvergeeflijke acties op zijn geweten.

Het is onduidelijk of mastermind en Pinkman partner Walter White (Bryan Cranston) terugkeert in de film. Er wordt helemaal niet naar hem verwezen om het spannend te houden, en in de finale van Breaking Bad leek het alsof hij zijn laatste adem uitblies. We kunnen ons echter niet voorstellen dat White helemáál niet in de film terugkeert… Is hij op miraculeuze wijze ontkomen? Of kwelt hij Jesse als een soort geestverschijning?

We komen er al behoorlijk snel achter! Netflix heeft gemeld dat El Camino: A Breaking Bad Story op 11 oktober te streamen is. Eerder deze week verraste Bob Odenkirk (Better Call Saul) ons al met het nieuws dat de film stiekem al gefilmd was! Daar bleek geen woord van gelogen.

Lees verder