Breaking Bad-film is vervolg op serie en Jesse komt terug!

Door Robin Heerkens
Breaking Bad-film is vervolg op serie en Jesse komt terug!

Dacht je dat Jesse's verhaal klaar was na Breaking Bad? Think again! De gisteren aangekondigde film speelt zich af ná de gebeurtenissen van de serie en Aaron Paul keert terug als Jesse Pinkman.De film heeft ook al een mini plot: het draait om een gekidnapte man (Jesse Pinkman) en zijn zoektocht naar vrijheid, zo maakte Slashfilm bekend. En dat is nog niet alles: ook Bryan 'Heisenberg' Cranston wil best terrugkomen, mocht Breaking Bad-maker Vince Gilligan 'em nodig hebben! Dus: Walter is misschien helemaal niet dood...

Felina

In de zinderende Breaking Bad-finale, 'Felina', was Jesse Pinkman een soort last man standing. Hij kon ontsnappen uit handen van de nazi-clan van Jack en Todd doordat Walter ze allemaal overhoop knalde. In de film zien we ein-de-lijk wat Jesse nu te wachten staat. 

Nog meer films!

AMC, die Breaking Bad (en spin-off Better Call Saul) uitzond, is niet vies van een aantal films. Zo kondigde de zender eerder deze week nog een lading The Walking Dead-films aan. Hier is het overigens nog niet duidelijk of het om een prequel of sequel gaat: dat ligt aan de status van hoofdpersoon Rick (leeft 'ie nog?). Dit zijn tv-films die niet in de bios komen; het is nog niet bekend of de Jesse-film óók tv-only wordt.