Speelfilm van Breaking Bad in de maak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Speelfilm van Breaking Bad in de maak

Speelfilm van Breaking Bad in de maak

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van Breaking Bad: bedenker Vince Gilligan werkt momenteel aan een speelfilm gebaseerd op zijn baanbrekende misdaadserie! En Jesse Pinkman heeft de hoofdrol!

Meesterbrein

Het is alweer vijf jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van het criminele meesterbrein Walter White (Bryan Cranston) en zijn onberekenbare partner Pinkman (Aaron Paul). Maar er wordt gefluisterd dat we nog niet het laatste hebben gezien van de onderwereld in Albuquerque. Natuurlijk kunnen we al jaren genieten van de sublieme spin-off Better Call Saul, maar volgens de laatste berichten is er nu ook een speelfilm in de maak die gebaseerd is op Breaking Bad!

Meedogenloos

Entertainmentwebsite Collider bracht het nieuws als eerste naar buiten. Zij baseerden zich op tips van een anonieme bron, die beweert dat Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan momenteel druk bezig is met het scenario van de film. 

‘Greenbrier’

Het goede nieuws is dat de geruchten niet bepaald uit de lucht zijn gegrepen. Inmiddels is er al het één en ander bekend over het plot. Centraal staat een gekidnapte man (Jesse Pinkman) en zijn zoektocht naar vrijheid, zo maakte Slashfilm bekend. En dat is nog niet alles: ook Bryan 'Heisenberg' Cranston wil best terugkomen, mocht Breaking Bad-maker Vince Gilligan 'em nodig hebben! 

Lees hier meer.

Lees verder