Breaking Bad viert tiende verjaardag met speciaal YouTube-kanaal

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Breaking Bad viert tiende verjaardag met speciaal YouTube-kanaal

Breaking Bad viert tiende verjaardag met speciaal YouTube-kanaal

|
|

Laatste update:

Vandaag is het exact tien jaar geleden dat Breaking Bad voor het eerst op tv verscheen. Om dat te vieren, heeft Sony een YouTube-kanaal gelanceerd rondom deze legendarische misdaadserie!

Drugsbaron

Wanna feel old? Breaking Bad viert vandaag zijn tiende verjaardag. In deze verslavende misdaadreeks speelde Bryan Cranston de rol van Walter White, een bescheiden scheikundeleraar die zich opwerkte tot meedogenloze drugsbaron. De serie wist vijf seizoenen lang de kijkers op het puntje van hun stoel te houden en bereikte in 2013 een adembenemende ontknoping. Dankzij een gloednieuw officieel YouTube-kanaal kun je alle hoogtepunten opnieuw beleven!

Spraakmakend

Op dit YouTube-kanaal zijn tientallen fragmenten uit de serie te zien. Ook filmpjes die gemaakt zijn door fans en nieuw materiaal van de serie is te bekijken. Bij de lancering van het kanaal komt direct een uitgebreid interview online te staan met bedenker Vince Gilligan. Daarin kijkt Gilligan terug op de meest spraakmakende momenten uit Breaking Bad. Daarnaast vertelt hij over de totstandkoming van deze instant-klassieker. Fans van deze misdaadkraker zijn het dus aan zichzelf verplicht om een bezoekje aan dit kanaal te brengen. Maar let op, dit is net zo verslavend als de serie zelf!

Klik hier op eigen risico door naar het YouTube-kanaal van Breaking Bad Official!

Lees verder