YES: ‘Bryan Cranston keert terug in Breaking Bad-film’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
YES: ‘Bryan Cranston keert terug in Breaking Bad-film’

YES: ‘Bryan Cranston keert terug in Breaking Bad-film’

|
|

Laatste update:

Oh. My. God. Breaking Bad-fans, houd je vast: niemand minder dan Bryan Cranston, Walter White himself, keert terug in de Breaking Bad-film!

Dat meldt Screenrant. We wisten al dat er een speelfilm komt die laat zien hoe het nu gaat met Jesse Pinkman (Aaron Paul). Blijkbaar is ook het verhaal van Heisenberg nog niet helemaal verteld: een uitgelekte castlijst verklapt dat Bryan Cranston weer van de partij is!

Er is meer!

Dacht je dat dit alles was? Nou, nee hoor! Ook Krysten Ritter, Jonathan Banks, Jesse Plemons, Charles Baker, Matt Jones én Robert Forster keren terug. Fans van de show weten dat het dan onder anderen gaat om de personages Jane, Mike, Todd, Skinny Pete, Badger en fixer Ed.

Hoe dan?

Ho, wacht even: heel cool dat Walter White terugkomt, maar hoe dan? In de epische finale van Breaking Bad valt Walter dood neer. Komt hij dan terug in een flashback, of een droom? Het antwoord laat vast nog wel even op zich wachten. Hetzelfde geldt voor een deel van de andere terugkerende acteurs: hun personages gingen óók dood…Ken je Jane nog? Misschien doet deze scene een belletje rinkelen!

Het is nog niet bekend wanneer de Breaking Bad-film uitkomt. Hij is in ieder geval in goede handen: bedenker Vince Gilligan werkt aan het script! Overigens ontbreekt Bob Odenkirk (Saul Goodman) in de lijst van terugkerende acteurs, maar niet getreurtd: spin-off Better Call Saul - te zien op Netflix - gaat gewoon door en komt met een vijfde seizoen.

Lees verder