Walter White en Jesse Pinkman keren terug!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Walter White en Jesse Pinkman keren terug!

‘Breaking Bad-vervolg is al stiekem gefilmd’

|
|

Laatste update:

Bob Odenkirk, oftewel de louche advocaat Saul Goodman, heeft schokkend nieuws over de langverwachte Breaking Bad-film.

Odenkirk gaf een interview in The Hollywood Reporter, over de opnames van het vijfde seizoen Better Call Saul. Onverwacht begon hij ineens over de Breaking Bad-film, die op Netflix en AMC te zien zal zijn.

‘Ik weet niet precies wie wát weet over de Breaking Bad-film… Het verbaast jullie misschien, maar hij is al opgenomen! Het is ze gelukt, en hóé kan het dat dat nog geheim is? Ze hebben het heel knap geheim gehouden.’

Breaking Bad

De algemene gedachte is dat Walter White aan het einde van Breaking Bad zijn laatste adem uitblaast. De laatste scène laat dit echter niet expliciet zien, net zoals gebeurde in The Sopranos. Zijn de ‘helden’ dood? Waarschijnlijk wel, maar er blijft nét genoeg ruimte om te twijfelen.

Aaron Paul, binnenkort in het nieuwe seizoen Westworld, en Bryan Cranston zijn sowieso te zien in de mysterieuze teasers van de Breaking Bad-film. Het kan dat Walter White als een herinnering te zien is (een soort drugs-Yoda?), maar hij is natuurlijk wel dé hoofdpersoon van de serie. Volgens geruchten gaat de film over het leven van Jesse Pinkman ná de gebeurtenissen in de serie. White is dus een spookbeeld (Jesse heeft veel te verwerken) óf leeft onverwacht nog.

Volgens Odenkirk is in Better Call Saul trouwens het moment aangebroken dat álles in elkaar stort. ‘Alles rond de personages staat in de fik en brandt af. De serie is langzaam opgebouwd, maar het verhaal ontspoort totaal.’ Volgens Odenkirk is er dus heel wat loos in het vijfde seizoen, dat nu opgenomen wordt.

Better Call Saul seizoen vijf verschijnt in de loop van 2020; een precieze datum is nog niet bekend. In Nederland is de spannende serie te volgen via Netflix. We dachten dat de Breaking Bad-film in 2020 zou verschijnen op Netflix, maar na dit bericht zou het best eens eerder kunnen worden!

Lees verder