‘Breaking Bad-film gaat bij Netflix in première’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Breaking Bad-film gaat bij Netflix in première’

‘Breaking Bad-film gaat bij Netflix in première’

|
|

Laatste update:

Brekend nieuws over de Breaking Bad-film: deze langverwachte misdaadfilm zal naar verluidt voor het eerst te zien zijn bij Netflix!

Drugsbaron

Vorig jaar november werd bekend dat er een Breaking Bad-film in de maak was. Uiteraard zou deze misdaadkraker niet compleet zijn zonder de originele cast van de AMC-serie. Het was al snel bekend dat Aaron Paul zou terugkeren als de opgefokte drugdealer Jesse Pinkman. Maar de fans gingen pas echt uit hun dak toen bekend werd dat Bryan Cranston opnieuw had getekend voor de rol van Walter White, de timide scheikundeleraar die zich opwerkt tot de grootste drugsbaron van New Mexico. De grote vraag is natuurlijk waar we de comeback van dit iconische misdaadduo kunnen zien!

Emmy

Entertainmentsite Deadline denkt het te weten. “Niemand wil commentaar geven, maar ik heb gehoord dat de twee zenders van rol zijn gewisseld. Netflix zal de film als eerste vertonen, daarna volgt AMC”, schrijft Reporter Nellie Andreeva. De goede band tussen Netflix en Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan is geen geheim. Gilligan bedankte Netflix uitvoerig toen de misdaadhit in 2013 een Emmy in ontvangst mocht nemen. Daarnaast biedt de streaming-gigant ook onderdak aan redactiefavoriet Better Call Saul, een prequel van Breaking Bad. Een première van de Breaking Bad-film bij Netflix is dus niet eens zo heel vergezocht!

Lees verder