Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol
BN'ers

Topmodel doet boekje open: zo is het om Linda de Mol als schoonmoeder te hebben

|
|

Laatste update:

Waar Linda de Mols liefdesleven nog het meeste weg heeft van een kettingbotsing, gaat het haar kinderen voor de wind. Na dochter Noa, heeft cupido ook voor zoon Julian raak geschoten. Hij is al drie jaar samen met zijn vriendin, topmodel Chelsey Weimar. Zij lijkt zich al helemaal thuis te voelen in huize De Mol. Tegen Story doet ze een boekje open.

Never a dull moment

Over Linda de Mol niets dan lof: “ze is een superleuke schoonmoeder”. Op de vraag of het wel eens heftig voor haar is om onderdeel te zijn van Nederlands meest omstreden showbizzfamilie? “Nee hoor, ik ben gewoon een nuchtere Hollandse, ik kijk niet zomaar ergens van op. Dat heb ik eigenlijk nooit gedaan. Voor mij speelt dat allemaal geen rol". Het zal in ieder geval niet snel saai zijn: van neefje Johnny's rechtszaak tegen zijn ex tot oom Johns Voice-schandalen en Linda's relatieperikelen: never a dull moment at huize De Mol.

Leonardo DiCaprio 

Gelukkig is Chelsey al wat media-aandacht gewend. Haar ex is namelijk niemand minder dan superster Leonardo DiCaprio. Na hun breuk verhuisde ze naar Nederland waar ze recht in Julians armen viel. Inmiddels zijn ze drie jaar samen: "ik vind het fijn om in een lange relatie te zitten. Julian en ik wonen nu samen en dat bevalt heel goed".

Lees verder