Tom Cruise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Cruise

Top Gun: Maverick is meest succesvolle Tom Cruise-film ooit

|
|

Laatste update:

Scientology werpt zijn vruchten af voor Tom Cruise, want Top Gun: Maverick is de meest succesvolle film van de acteur ooit! De blockbuster bracht wereldwijd 800 miljoen dollar op (omgerekend 760 miljoen euro), meldt Deadline. Dat is natuurlijk niet heel gek na zo’n sterk openingsweekend.

Succesvoller dan Mission: Impossible - Fallout

Top Gun: Maverick verslaat hiermee Mission: Impossible - Fallout uit 2018, wat eerder de meest succesvolle film van Tom was. Deze film had een opbrengst van ruim 790 miljoen dollar wereldwijd. Top Gun 2 is niet verrassend ook nog eens de meest winstgevende film van dit jaar in Noord-Amerika.

Bijna het succes misgelopen…

Maverick is het vervolg op de luchtvaartactiefilm Top Gun uit 1986. De film kan op veel lof rekenen van recensenten, maar het gerucht gaat rond dat Tom helemaal geen zin had in Top Gun: Maverick. Het is maar goed dat de acteur toch heeft doorgezet!

Als je Top Gun: Maverick nog niet hebt gezien, hebben wij nog een aantal handige weetjes op een rij voordat je de popcorn erbij pakt.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder