Ethan Hunt is terug in eerste trailer Mission: Impossible - Fallout

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ethan Hunt is terug in eerste trailer Mission: Impossible - Fallout

Ethan Hunt is terug in eerste trailer Mission: Impossible - Fallout

|
|

Laatste update:

De nieuwste Mission: Impossible-film werd vooral bekend dankzij de gebroken enkel van Tom Cruise. Maar na het zien van de kick-ass trailer, is het een wonder dat het daarbij is gebleven!

Adembenemend

De productie van Mission: Impossible – Fallout is niet bepaald onopgemerkt voorbij gegaan. Van de zomer was de film regelmatig in het nieuws. Niet in de laatste plaats vanwege de gebroken enkel die Tom Cruise opliep na een mislukte stunt. Maar nu we de trailer hebben gezien, is het een wonder dat het is gebleven bij een gebroken enkel. Mission: Impossible - Fallout zit namelijk boordevol adembenemende actiescènes, spectaculaire stunts en kick-ass knokpartijen!

Traditie

In het zesde deel in de actiereeks komen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team in gevaar nadat een van hun missies gruwelijk is mislukt. Naast Cruise, zien we ook oude bekenden terug als Rebecca Ferguson (The Greatest Showman), Simon Pegg (Shaun of the Dead), Ving Rhames (Pulp Fiction) en Sean Harris (The Borgias). De regie is opnieuw in handen van Christopher McQuarrie. Hij tekende ook voor het vorige deel, Mission: Impossible - Rogue Nation. Hiermee doorbreekt de serie de traditie om voor ieder deel een andere regisseur aan te trekken. De vorige Mission: Impossible-films werden onder anderen geregisseerd door Brian De Palma (Scarface), J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en Brad Bird (The Incredibles).

Mission: Impossible - Fallout draait vanaf 2 augustus in de Nederlandse bioscopen!

Lees verder