Tom Cruise

Veronica Superguide logo
Tom Cruise

Woedende Tom Cruise schreeuwt tegen crew in gelekte opname

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Tom Cruise schoot even flink uit zijn slof op de set van Mission: Impossible 7, die recent weer open ging. De crew die zich niet aan de coronaregels wil houden, moet maar oprotten, schreeuwt de actieheld in een gelekte audio-opname.

De opnames van de nieuwe epische actiefilm verliepen al niet even lekker, maar toen Tom recent twee medewerkers zag die geen afstand hielden, zo meldt Page Six, ging hij he-le-maal los. "If I see you doing it again, you’re fucking gone." Da's pas duidelijke taal! Maar er is meer. Veel meer.

Tom is er helemaal klaar mee

Tom vindt dat de crew - die het waarschijnlijk bijna in de broek deed - een voorbeeldfunctie heeft en wil dat iedereen de regels gewoon naleeft. "They’re back there in Hollywood making movies right now because of us", schreeuwde 'ie. "We are creating thousands of jobs, you motherfuckers. That’s it. No apologies. You can tell it to the people that are losing their fucking homes because our industry is shut down."

De gelekte audio-opname

Er circuleert een audio-opname van deze uitbarsting. En ja, als je een beetje van ophef houdt is dat natuurlijk smullen geblazen. Het geeft aan de andere kant ook aan hoe serieus de acteur is als het gaat om het naleven van de coronaregels. In de sensationele tape horen we Tom zeggen, of, nou ja, schreeuwen, dat 'ie medewerkers die lak hebben aan de regels op straat gooit. "We are not shutting this fucking movie down. Is it understood? If I see it again, you’re fucking gone." Oef...

Mission: Impossible 7 draait als het goed is vanaf november 2021 in de bioscopen.

Lees verder