Opnames Mission Impossible 7 nu écht van start!

Door Robin Heerkens
Tom Cruise

De gebubbelde cast en crew van Mission: Impossible 7 kan opgelucht ademhalen: het filmen is eindelijk begonnen!

"Actie! MI7. Dag 1", schrijft regisseur Christopher McQuarrie bij een insane Insta-foto van een krankzinnige stunt in wording.

Uitstel

De opnames voor deze nieuwe grootse actiefilm met Tom Cruise's geheimagent Ethan Hunt veranderden de afgelopen maanden zélf een beetje in een Mission: Impossible. Door de coronacrisis kwam de productie in Venetië eerder dit jaar piepend tot stilstand. De film is - net als het ook al aangekondigde 8ste deel - alvast uitgesteld. Eerder deze zomer ging er ook al iets mis: de motor van een stuntman vatte vlam tijdens een proefstunt. Die zorgde vervolgens voor flink wat set-schade, maar... de aanhouder wint. Cast en crew is weer back in action.

Hoe? Wat? Waar?

Volgens RTL Boulevard zijn Tom en zijn IMF-superteam neergestreken in Noorwegen, waar de crew deze gigantische schans in elkaar zette zodat Tom er weer een of andere levensgevaarlijke stunt op kan uitvoeren. Over de cast gesproken: nieuwe aanwinsten Hayley Atwell en Pom Klementieff zijn er helemaal klaar voor. Terwijl Tom op zijn dooie gemakje naar de bios ging, gebruikten zij productiestop om zich helemaal suf te trainen

Mission: Impossible 7 draait vanaf 19 november 2021 in de bios.