Mission: Impossible

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mission: Impossible

Hoera! Opnames Mission: Impossible 7 mogen weer van start

|
|

Laatste update:

Op Deadline lezen we dat de Britse regering komende week met versoepelingen komt waardoor het (ook voor buitenlandse filmploegen) mogelijk wordt om weer films te kunnen maken in het land. Een van de films die van die versoepeling profiteert, is Mission: Impossible 7!

Mission: Impossible 7-crew verplicht in "bubbels"

De opnames van Mission: Impossible 7 werden in april stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. De Britse regering heeft nu echter bekend gemaakt dat zij komende week een aantal richtlijnen zal publiceren, waarmee het voor “essentiële cast en crew" weer mogelijk wordt om af te reizen naar het Verenigd Koninkrijk, zonder eerst 14 dagen in quarantaine door te brengen. Zij moeten dan echter wel wonen en werken in "bubbels", waarmee bedoeld wordt dat zij enkel hun accommodatie en filmlocaties mogen bezoeken.

Tom Cruise is al in Engeland voor opnames M:I 7?

De Britse regering heeft afgelopen week al contact opgenomen met acteur Tom Cruise om te spreken over het hervatten van Mission: Impossible 7. Eerder schreven we nog dat het filmen mogelijk in september van start zou kunnen gaan. Als we The Sun mogen geloven is Cruise echter al in Engeland om zich voor te bereiden, wat zou kunnen wijzen op een eerdere herstart van de opnames!

Het zevende deel van Mission: Impossible staat gepland voor november 2021. De inmiddels ook aangekondigde opvolger Mission: Impossible 8 wordt aansluitend in november 2022 in de bioscoop verwacht.

Lees verder