Mission: Impossible

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mission: Impossible

Hoera! “Mission: Impossible 7-opnames in september hervat”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is inmiddels alweer drie maanden geleden dat de productie van Mission: Impossible 7 stil werd gelegd. Vandaag bevestigen meerdere bronnen dat het filmen binnen een paar maanden weer van start moet gaan!

Coronaproblemen voor Mission: Impossible 7

Mission: Impossible 7 raakte in de problemen toen het coronavirus zich verspreidde in Italië. Het filmen in Venetië werd stopgezet en op een andere locatie vervolgd. Tom Cruise bereidde zich in Groot-Brittannië voor op een paar gevaarlijke stunts, maar ook daar werd het werk op een gegeven moment stilgelegd...

Doe mee: Superguide pubquiz!

Mission: Impossible 7 in september hervat

Gelukkig heeft assistent-regisseur Tommy Gormley aan BBC Radio 4 bevestigd dat de productie van Mission: Impossible 7 in september eindelijk hervat kan worden. Ook goed om te weten: ondanks de grote vertraging heeft men er nog steeds vertrouwen in dat de productie binnen de streeftermijn afgerond kan worden. Om de woorden van Gormley wat kracht bij te zetten, wenden we ons nog even tot Mission: Impossible-castlid Simon Pegg. Hij bevestigt de woorden van Gormley in een interview met Variety. In september begint men volgens Pegg met de opnames van de outdoor-scènes.

Mission: Impossible 7 draait (na uitstel) vanaf 19 november 2021 in de bioscoop. Op 4 november 2022 is het vervolgens de beurt aan Mission: Impossible 8. Uiteraard is de hoofdrol in beide films weggelegd voor Tom Cruise, die nog altijd zijn gevaarlijke stunts zelf doet!

Lees verder