Tom Cruise

Veronica Superguide logo
Tom Cruise

Wow! Tom Cruise gaat écht de ruimte in voor nieuwe film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Actieheld, allround baas en Scientology-boegbeeld Tom Cruise gaat geschiedenis schrijven: hij slaat de handen ineen met NASA en Elon Musks SpaceX voor een actiefilm die zich afspeelt aan boord van het - houd je vast - International Space Station!

De opnames voor deze, verder nog naamloze, actie-avonturenfilm vinden ook daadwerkelijk plaats aan boord van het International Space Station. NASA topman Jim Bridenstine maakte het historische nieuws gisteren bekend. 

Hoe dan?

Het ambitieuze filmproject is nog lang niet klaar voor lift off. Er is nog geen schrijver of regisseur gestrikt. Ook moet Tom nog een studio vinden die de boel wil financieren en produceren. Iets dat vast nog wel enige tijd in beslag neemt; want ja, geen enkele studio heeft ervaring met opnames IN DE FUCKING RUIMTE. 

Mission: Impossible?

Volgens Comicbookmovie.com gaat het in ieder geval niet om één van de twee aankomende Mission: Impossible-films. "It will instead be an original action/adventure, and will mark the first time in cinematic history that a narrative film has been shot entirely in outer space." Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd hoe dit project gaat verlopen. Tot die tijd kunnen we nog gewoon - veilig op aarde - genieten van Tom op 'het vasteland'. Naast de twee MI-films - die nog moeten beginnen met filmen - is 'ie al wel klaar met de nieuwe Top Gun-film, Maverick. Die is door de coronacrisis uitgesteld: van juni naar 26 juni naar 23 december 2020!

Lees verder