Tom Cruise als Maverick in Top Gun: Maverick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Cruise als Maverick in Top Gun: Maverick

Tom Cruise na 34 jaar terug in nieuwe trailer Top Gun: Maverick!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Maar liefst 34 jaar (!) na cultklassieker Top Gun is er nu (bijna) een vervolg. Een nieuwe pijlsnelle trailer voor Top Gun: Maverick is gearriveerd!

En uiteraard zien we de legendarische vliegenier Pete ‘Maverick’ Mitchell (Tom Cruise) weer terug. Gelukkig is zijn bestieTom Kazansky (Val Kilmer) er ook weer bij. Gelukkig maar: Top Gun zou Top Gun niet zijn zonder de bromance tussen Maverick en Iceman.

Waar gaat Top Gun: Maverick over?

Dit straalvliegtuigen-spektakel is het vervolg op het origineel uit 1986. Maverick is nog steeds kapitein bij de marine. Hij leidt nu jonkies op en wie kan dat beter doen dan deze ervaren held? Juist ja: niemand.

Goose

In deze nieuwe trailer zien we ook Goose’s (Anthony Edwards) zoon Bradley, gespeeld door Miles Teller. Er zit overduidelijk nog wat kwaad bloed tussen Bradley - vliegenier in opleiding - en Maverick en dat heeft natuurlijk alles te maken met Goose’s dodelijke ongeluk uit het origineel.

Rest van de cast

Jennifer Connelly speelt het nieuwe liefje van Maverick. Deze single moeder runt een bar op de marinebasis en slaat Tom Cruise aan de haak. Verder zijn er ook rollen voor veteraan Ed Harris en Mad Men-ster Jon Hamm.

Top Gun: Maverick draait vanaf 16 juni 2020 in de bioscoop!

Lees verder