Tjitske Reidinga

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tjitske Reidinga

Tjitske Reidinga stopt: acteren maakt haar niet langer gelukkig

|
|

Laatste update:

Tjitske Reidinga is binnenkort te zien in De K van Karlijn. Dat kan echter wel eens haar laatste rol ooit zijn… De actrice is erachter gekomen dat acteren haar niet langer gelukkig maakt. Daarom vindt ze het wel even goed zo.

Bekend van Gooische Vrouwen, Doris en meer

Tjitske Reidinga schitterde door de jaren heen in films en series als Gooische Vrouwen, Doris en April, May en June. Binnenkort is ze nog te zien in De K van Karlijn. De rol in deze Net5-comedyserie kan echter wel eens haar laatste zijn… In het tijdschrift Linda (via RTL Boulevard) vertelt Tjitske dat ze het voorlopig wel even goed vindt.

Tjitske wil voortaan doen wat ze zelf wil

Tjitske vertelt in het interview met rapper Snelle dat acteren haar niet langer gelukkig maakt. Die ontdekking deed ze tijdens de lockdown: "Ik weet niet of ik nog wel zoveel zin heb om voor de camera of op het toneel te staan als iemand anders. Ik moet het idee van iemand anders vormgeven door te spelen en dat is mooi werk, maar soms ook lastig, omdat ik het zelf heel anders zou doen." Tjitske stelt dat ze afgelopen jaren “te ver verwijderd” geraakt is van wie ze is: ze deed alleen wat anderen van haar vroegen. De beslissing om het acteren op een laag pitje te zetten, heeft volgens Tjitske ook te maken met “ouder worden”, vanaf nu wil ze doen wat ze zelf wil.

Het hele interview lees je in de nieuwste Linda, die vanaf woensdag 16 december in de winkel ligt.

Lees verder