April, May en June komt naar Videoland!

Door Redactie
April, May en June, bioscoopfilm

Videoland leek er dit weekend al op te hinten, maar ze hebben het nieuws nu officieel bevestigd: de succesvolle film April, May en June met Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga in de hoofdrollen komt eraan! 

"Het beste nieuws van je dag", schrijft de streamingdienst zojuist op Facebook bij de onderstaande video, waaruit direct blijkt dat fans nog even geduld moeten hebben tot 19 augustus. Als een hele grote verrassing komt het voor de oplettende kijkers echter niet, want eerder gaf de streamingdienst al via Instagram een hint weg: "Deze bioscoophit komt naar Videoland. Hints zijn verstopt in onze posts van de afgelopen maanden." En laten april, mei en juni nu net voorbij zijn. 

Het verhaal

April (Linda de Mol), May (Elise Schaap) en June (Tjitske Reidinga) kunnen als halfzussen niet mét, maar ook niet zonder elkaar. Ze zijn druk met hun eigen levens en zien elkaar dan ook maar weinig. Hier komt verandering in als hun moeder Mies (Olga Zuiderhoek) ze bijeen roept om een belangrijke mededeling te doen: ze heeft niet lang meer te leven en wil op haar verjaardag uit het leven stappen. Voor die tijd moeten de zussen bepalen wie er voor hun autistische broer Jan (Bas Hoeflaak) gaat zorgen, maar die keuze blijkt lang niet zo makkelijk. 

Releases

Vanaf 19 augustus is de film dus te zien bij Videoland. Gelukkig kun je je in de tussentijd vast vermaken met Onze jongens of één van de andere titels die sinds kort op de streamingdienst te vinden zijn.