Gooische Vrouwen alweer van de buis gehaald door RTL

gooische vrouwen linda de mol

RTL stopt alweer met de herhalingen van de serie Gooische Vrouwen op de late avond. De tv-comeback van Martin (Peter Paul Muller) en Cheryl Morero (Linda de Mol) was dus slechts van korte duur...

Gooische Vrouwen te zien in zomerstop Jinek

RTL had oorspronkelijk de bedoeling om 42 afleveringen van Gooische Vrouwen uit te zenden. Daarmee kon de hele zomer gevuld worden, totdat Jinek vanaf medio augustus het stokje weer zou overnemen. Programmadirecteur Peter van der Vorst heeft (via RTL Boulevard) echter besloten dat het toch anders moet.

Bridget Maasland vervangt Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen wordt van de buis gehaald vanwege tegenvallende kijkcijfers. De serie moet daarom plaatsmaken voor De Zwakste Schakel met presentatrice Bridget Maasland. Donderdag wordt de laatste aflevering van het eerste seizoen van Gooische Vrouwen uitgezonden door RTL. Als je daarna verder wilt kijken naar de perikelen van Cheryl en Martin, kun je terecht bij Videoland. De streamingdienst heeft trouwens ook de films opgenomen in het aanbod. Maar dan wel in een aangepast jasje!

Nu we het toch over Linda de Mol hebben: wist je al dat de tv-koningin in bikini poseerde voor de nieuwste editie van het magazine Linda? Ondank dat Linda dat doodeng vond, besloot ze in het kader van bodypositivity toch door te zetten en uit de kleren te gaan.