Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol

Linda de Mol had nare dromen over Derksen en Gijp

|
|

Laatste update:

SBS6-presentatrice Linda de Mol siert in bikini de cover van haar nieuwe LINDA-magazine. Allemaal in het kader van body positivity. Toch lag ze in aanloop naar die fotoshoot flink te malen en te dromen, bijvoorbeeld over… de heren van VI?

Linda schrijft in de nieuwe editie van het blad dat het allemaal niet zonder slag of stoot ging. “De laatste keer dat ik in bikini poseerde veertien jaar geleden vond ik het al doodeng”, zegt ze goudeerlijk.

Bang voor VI

Eén van Nederlands tv-koninginnen zag het al helemaal gebeuren: dat de heren van VI de cover lieten zien in hun uitzending en er helemaal op losgingen. Voer voor nare dromen. “En ’s nachts droomde ik dat Derksen en Gijp in VI gillend van het lachen de cover laten zien op nationale televisie. ‘Whahaha, die had d’r kleren beter aan kunnen houden! Tief toch op met je body positivity.’”

Body positivity

Gelukkig voor Linda ging dat nooit gebeuren. Het VI-seizoen was – ruzie of niet – toch al afgelopen toen ze haar bikini-foto de wereld in stuurde. Uiteindelijk gooide ze alle schroom en schaamte overboord. “Fuck it ook. Je kunt nu toch niet meer terug. Kijk in elk geval alsof je jezelf een lekker wijf vindt, De Mol”, herinnert ze zich. Dochter Noa was degene die haar moeder het laatste ‘zetje’ gaf. Die was heel stellig. “Doen, mam! Echt! Ik word ook stikonzeker van al die afgetrainde types op social media, hartstikke goed, zo’n statement.

Lees verder