Angela de Jong, commentaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong, commentaar

Angela de Jong: 'Linda de Mol voelt de hete adem van Chantal Janzen'

|
|

Laatste update:

Ooit waren ze nog familie, maar nu lijken ze elkaar niet uit te kunnen staanDe strijd tussen Chantal Janzen en Linda de Mol wordt alleen maar aangewakkerd door AD-columniste Angela de Jong. 

'Chantal is de uitdager, Linda verdedigt.'

In het nieuwe Veronica Magazine wordt de strijd tussen de twee blondines onder de microscoop gelegd. Steeds meer BN'ers beginnen zich ermee te bemoeien. Volgens Angela de Jong is het aan Linda om haar plek als tv-koningin te verdedigen. “Linda voelt de hete adem van Chantal, iemand die zich echt heeft losgemaakt van haar. Chantal is de uitdager, Linda verdedigt. Daar smullen de mensen van." 

Team Chantal

Linda's overstap naar Talpa en alle heisa die daarbij kwam kijken, is volgens de columniste ook niet goed geweest voor haar reputatie. Linda de Mol was het namelijk niet eens met Chantal dieOh, Wat een Jaar! op RTL over gaat nemen“Dan denk ik: Linda, niemand heeft je gedwongen om naar Talpa te gaan, dus klaag niet zo.” Daar is Gallyon van Vessem het helemaal mee eens. “Get a life. Je ging zelf naar je broer, dus niet zeuren. Get over it. En hup, door.”

1-0 voor Chantal

Als het aan Zabeth van Veen ligt, staat Chantal Janzen voor. “Chantal is oprecht, origineel en ad rem qua humor. Linda heeft de, wat ik noem: televisielach. Zo van: ha ha ha. Voor haar publiek zijn het dan kennelijk goede grappen, maar ik vind het zelden leuk wat er op dat moment gezegd wordt.”

Zo te horen moet Linda iets meer haar best gaan doen om het publiek (en de BN'ers) voor zich te winnen. Misschien helpt deze bodypostive bikinifoto daarbij? 

Het hele verhaal lees je in het nieuwe Veronica Magazine dat nu in de winkel ligt!

Lees verder