Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen

Chantal Janzen reageert op Linda de Mol-ophef

|
|

Laatste update:

Eerder deze week liet een not amused Linda de Mol nog weten dat ze het "pijnlijk" vindt dat Chantal Janzen haar oude 'kindje' Oh, wat een jaar! overneemt. Wat vindt Chantal eigenlijk van die subtiele uithaal?

"Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen", zo sneerde Linda in Shownieuws. "Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had." En zo gaf ze het startschot voor een mediaruzie tussen haar en de andere grote tv-koningin van Nederland Chantal Janzen. Maar die 'hapt' niet!

Doe mee: Superguide pubquiz!

Chantal over Linda

Het lijkt erop dat Chantal absoluut geen trek heeft in zo'n wedstrijdje sneren. Ze wil "niet nog meer olie op het vuur gooien", vertelde Luuk Ikink gisteren in RTL Boulevard, dat met Chantal sprak. En daarmee kapt ze de ruzie af voordat het een échte ruzie kon worden. "Ze laat het bij het persbericht van afgelopen week."

Een eer

En in dat persbericht liet Chantal weten dat ze het een eer vindt om Oh, wat een jaar! over te nemen van Linda. "Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt", beschreef ze, "is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL". Chantal presenteert de show samen met oude teamcaptain Ruben Nicolai én een nieuw gezicht, Carlo Boszhard. Die vervangt Jeroen van Koningsbrugge.

De opnames van het hernieuwde Oh, wat een jaar! gaan komende zomer van start.

Lees verder