Tip: Killing Eve seizoen 3 op NPO3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tip: Killing Eve seizoen 3 op NPO3

Tip: Killing Eve seizoen 3 op NPO3

|
|

Laatste update:

Komen Eve Polastri en de gestoorde Villanelle ooit nog van elkaar af? Zet je schrap voor het derde seizoen van Killing Eve!

Killing Eve draait om MI6-agente Eve Polastri (Sandra Oh), die jacht maakt op de internationale huurmoordenares Villanelle (Jodie Comer). Eve bijt zich vast in het psychologische profiel van de killer, en raakt zelfs geobsedeerd door de knappe maar dodelijke vrouw. Villanelle onderzoekt wie haar precies probeert te stoppen, en herkent in Eve juist iemand die begrip heeft voor haar situatie.

Terwijl Villanelle een spoor van lijken achterlaat in Europa, zit Eve haar continu op de hielen: om haar te vangen, maar langzamerhand steeds meer om haar te leren kennen!

Vóór je begint aan seizoen 3 kun je hier nog even je geheugen opfrissen. Aan het einde van het eerste seizoen stak Eve Villanelle zowat dood, maar aan het einde van seizoen 2 werden de rollen omgedraaid. Villanelle schoot Eve neer, nadat ze haar gevoelens kwetste, en leeft in de overtuiging dat haar ‘frenemy’ definitief overleden is.

Killing Eve

Killing Eve werd overladen met prijzen, door het spannende verhaal, de bizarre haat/liefdesverhouding tussen de twee hoofdpersonen én het fenomenale acteerwerk van Oh en Comer.

Het derde seizoen van Killing Eve gaat vanavond van start op NPO3, vanaf 22:15 uur (en staat al integraal op NPO Plus!). De eerste twee seizoenen van de serie zijn te bekijken via NPO Plus en Videoland. Het is nooit te laat om met een superserie te beginnen! We weten sowieso al dat Killing Eve verlengd wordt met een vierde reeks.

Lees verder