Over Mijn Lijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Over Mijn Lijk
TV

Tim Hofman werkt aan nieuw seizoen Over Mijn Lijk

|
|

Laatste update:

Tim Hofman is bezig met een nieuw seizoen van het aangrijpende programma Over Mijn Lijk. Hofman deelt de aankondiging op social media, waarin hij ook op zoek is naar ‘jonge, terminale helden’ die mee willen werken.

Over Mijn Lijk volgt jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Hoe leven ze met de onzekerheid die dit meebrengt, en hoe bereiden ze zich voor op het onvermijdelijke dat komen gaat? Over Mijn Lijk is fascinerend, hartverscheurend maar óók inspirerend door de levenslust van de kandidaten, die alles uit het leven willen halen.

Oproep die we niet willen plaatsen

Op Insta meldt Tim Hofman de opnames van een nieuw seizoen: ‘De oproep die we eigenlijk niet willen plaatsen, maar helaas nog steeds realiteit is.’

In het vorige seizoen huilden we massaal om tiener Kiki, die veel te vroeg aan haar einde kwam, én de jonge vader Patrick. De andere kandidaten zijn nog allemaal in leven, en delen nu en dan een gezondheidsupdate.

Voor Tim Hofman, die in 2020 de Gouden Televizier-Ring won voor het programma, is een nieuw seizoen een behoorlijk emotionele belasting. Hofman bezoekt regelmatig een psycholoog tijdens de opnames: het was zijn moeder, die al ruim 40 jaar in de zorg werkt, die hem ervan overtuigde het zware programma te presenteren.

Wanneer het nieuwe seizoen Over Mijn Lijk wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder