Kiki in Over Mijn Lijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kiki in Over Mijn Lijk

Tranen om overleden Kiki in seizoensstart Over Mijn Lijk

|
|

Laatste update:

Woensdagavond begon het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk, en de kijkers werden meteen getroffen door een keiharde stomp in de maag. Alle verhalen van de terminaal zieke deelnemers maakten diepe indruk, maar de zestienjarige Kiki sprong er in de eerste aflevering uit.

Kiki was nog maar veertien toen ze op vakantie ineens gezondheidsklachten kreeg. Ze werd teruggevlogen naar Nederland en kreeg daar een gitzwarte diagnose: leverkanker met uitzaaiingen in haar longen. De doktoren waren eigenlijk geen moment positief, maar de tiener probeerde er het beste van te maken.

Hoewel het lot van de deelnemers van Over Mijn Lijk min of meer vaststaat, waren kijkers nog niet klaar voor zo veel ellende. Kiki’s droom was om haar eigen debuut op televisie nog te kunnen zien, maar inmiddels is duidelijk dat ze dit helaas niet gered heeft.

Over Mijn Lijk

In de komende weken komen we nog veel meer te weten van de zieke deelnemers aan Over Mijn Lijk. Hoe gaan ze op jonge leeftijd om met hun rap naderende einde? Over Mijn Lijk is een prachtig programma, maar eist ook een zware tol van de deelnemers, presentator Tim Hoffman en zelfs de kijkers.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Over Mijn Lijk elke woensdag op NPO1, vanaf 21:35 uur.

Lees verder