Tijl Beckand

Veronica Superguide logo
Tijl Beckand

Tijl Beckand heeft ‘hele heftige kater’ na coronabesmetting

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Comedian en RTL-presentator Tijl Beckand vertelt in de nieuwste aflevering van de succesvolle Lama-YouTube-show Quarantaine TV hoe het nu met 'm gaat nadat hij zijn coronabesmetting wereldkundig maakte.

Inmiddels is zijn vriendin ook besmet, vertelde Tijl eerder al. "Het is oké. Het is goed. Het voelt nu alsof ik een heel heftige kater heb", zegt de RTL-ster nadat collega-Lama Ruben Nicolai vraagt hoe hij zich nu voelt.

Op de weg terug

Tijl geeft aan dat 'ie zich - gelukkig - steeds beter is gaan voelen. Hij zit dus niet in een soort neerwaartse spiraal die voor sommige corona-patiënten eindigt in een ziekenhuisopname en in het ergste geval een IC-opname. Toch voelt de oud-Lama zich nog altijd niet lekker. Rillerig en een beetje slapjes, aldus Tijl. "Ik heb niet het idee dat ik de straat uit kan fietsen."

Quarantaine TV

Tijl denkt niet dat hij zich binnenkort weer de oude voelt. "Ik heb wel het idee dat ik hier nog even op moet kauwen. Dat ik me lang zo voel." Gelukkig brengen zijn Lama-maatjes Ruben en Ruben de nodige vrolijkheid in zijn leven! En dat doen ze ook voor ons: Quarantaine TV zorgt, mede vanwege de chemie tussen de vrienden, voor de broodnodige afleiding in deze rare tijden!

Lees verder