Yes! De sexy tienerfilm After staat op Netflix

Door Redactie
After op Netflix

Vorige week deelden we vol enthousiasme de opwindende trailer van de film After We Collided, gebaseerd op het tweede boek uit de reeks van Anna Todd. Maar er is nu ook goed nieuws voor de mensen die de eerste film nog niet hebben gezien. After staat vanaf vandaag op Netflix! 

After draait om de leergierige studente en lieve Tessa, die vol grote ambities begint aan het eerste semester op de universiteit. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet, valt ze als een blok voor hem en zijn haar goede voornemens al sneeuw voor de zon verdwenen. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar wat weet ze eigenlijk over hem? 

Jongere Fifty Shades 

De film, die gebaseerd is op de succesvolle boekenreeks van Anna Todd, werd vorig jaar al direct vergeleken met Fifty Shades of Grey. Net zó opwindend en de film bevat een vergelijkbare verhaallijn over een meisje dat valt voor de charmes van een badboy. Het enige verschil? De leeftijd van de hoofdpersonen, waardoor deze film iets geschikter is voor tieners (net als Sex Education en tal van andere series).

Benieuwd of je het eens bent met deze vergelijking? De film staat sinds vandaag op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.