Yes! Opwindende teaser van After We Collided is uit

Door Redactie
After We Collided, teaser

De film After, gebaseerd op de romans van Anna Todd, scoorde vorig jaar hoge ogen en werd zelfs vergeleken met een jongere versie van Fifty Shades of Grey. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven, en daar is zojuist een korte teaser van verschenen. 

De tweede film After We Collided gaat opnieuw over de stormachtige relatie tussen Tessa en Hardin. Hun relatie wordt heftiger en sexyer dan ooit tevoren. Dat bewijzen de eerste beelden, die je hieronder kunt bekijken, ook al. Ze maken ruzie én het weer goed (inclusief een seksscène onder de douche), nemen wraak en huilen er weer om. Maar de grote vraag is: Zal de liefde tussen de twee weer opbloeien ondanks het verraad van Hardin?

Dylan Sprouse

In de teaser maakt een bekend gezicht zijn opwachting. Als je het niet zou weten, zou je bijna denken dat Cole Sprouse, de hunk uit Riverdale, een rol heeft in deze film. Maar het is toch echt zijn tweelingbroer Dylan Sprouse. Dylan neemt de rol van Trevor op zich, een collega van hoofdpersonage Tessa en een van Hardins (vele) rivalen. Dat wordt vast genieten!