The Witcher 2-beelden onthullen corona-maatregelen

Door Robin Heerkens
The Witcher 2-beelden onthullen corona-maatregelen

The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich is na een noodgedwongen corona-stop weer back in business op de set van Netflix' epische fantasy-serie. Ze laat ons zien hoe dat in zijn werk gaat, een serie opnemen in corona-tijd.

En dat is... een hele opgave! Spatschermen, mondkapjes, social distancing; het moet er allemaal voor zorgen dat The Witcher seizoen 2 - we komen eindelijk meer te weten over Geralts (Henry Cavill) geschiedenis - uiteindelijk toch op Netflix kan komen.

En de cast?

Zoals je op de foto's hierboven en hieronder ziet, doet de crew er alles aan om op voldoende afstand toch een beetje normaal hun werk te kunnen doen. En daar is waarschijnlijk een heel pakhuis vol mondkapjes voor nodig! Opvallend is dat we de cast nog nergens terugzien op deze behind the scenes-beelden. Hoe gaan zij het allemaal regelen met de opnames in combinatie met veiligheid?

The Witcher seizoen 2

Het lijkt ons sterk dat we Henry Cavill straks met een soort middeleeuws mondkapje op gaan zien, dus... de makers moeten echt iets anders bedenken. Wellicht laten ze alle acteurs extra vaak testen en moeten ze tussen opnames door in quarantaine? Maar dat is voor nu echter nog speculatie. Wil je meer weten over The Witcher seizoen 2? Check hier ons ultieme overzicht!

The Witcher seizoen 2 verschijnt ergens in 2021 op Netflix.