The Walking Dead continues: seizoen 10 komt eraan!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Walking Dead continues: seizoen 10 komt eraan!

The Walking Dead continues: seizoen 10 komt eraan!

|
|

Laatste update:

AMC heeft bekendgemaakt dat The Walking Dead weer verlengd is! Hoewel de kijkcijfers de afgelopen jaren zijn teruggelopen trekt de show nog altijd miljoenen mensen voor de buis. Via een filmpje op Twitter heeft AMC het nieuws de wereld ingebracht, bekijk de tweet hieronder:

The Walking Dead steeg rond het vierde en vijfde seizoen enorm in populariteit en brak het ene kijkcijferrecord na het andere. Op het hoogtepunt trok de serie maar liefst 17 miljoen kijkers per aflevering alleen al in de Verenigde Staten. Ook op Netflix bleek de serie een hit, zo erg zelfs dat hij weer terugkomt in het assortiment

The Whisperers

In de laatste aflevering van het huidige seizoen is voor het eerst een nieuwe vijand te zien: The Whisperers. Zij hebben een grote rol in de oorspronkelijke comics van Robert Kirkman en gaan ongetwijfeld een grote rol spelen in het nieuwe seizoen.

Bye Bye Andrew Lincoln?

In seizoen 9 zien we het vertrek van sterspeler Andrew Lincoln, voor de fans beter bekend als Rick Grimes. Echt afscheid nemen hoeven we niet gelukkig, Lincoln zal in verschillende Walking Dead films spelen die momenteel op de planning staan bij AMC.

Lees verder