The Powerpuff Girls

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls reboot krijgt groen licht!

|
|

Laatste update:

Sugar, spice and everything nice. Deze ingrediënten komen binnenkort weer samen om The Powerpuff Girls te vormen! De drie meisjes met superkrachten krijgen een reboot van Cartoon Network en oorspronkelijke bedenker Craig McCracken is ook weer van de partij!

Reboot van een reboot

The Powerpuff Girls liep van 1998 t/m 2005 en viel regelmatig in de prijzen bij de Emmies. Ook was het een kijkcijferkanon, vandaar dat Cartoon Network de supermeisjes al eens terugbracht voor een reboot in 2016. Die eindigde weer in 2019, maar kijkend naar de beschrijving van Variety, gaat de nieuwe serie de allereerste opvolgen. Inclusief nieuwe personages én natuurlijk vijanden.

Foster’s Home for Imaginary Friends

Naast The Powerpuff Girls werkt Craig McCracken tevens aan een reboot van Foster’s Home For Imaginary Friends. Die Cartoon Network-serie gaat over een tehuis voor denkbeeldige vriendjes en trekt ook een nieuw blik personages open voor de nieuwe serie.

Wanneer The Powerpuff Girls precies terugkeert is nog onbekend. Het betekent wel de terugkeer van Craig McCracken bij de Hanna-Barbera animatiestudio, nadat hij Kid Cosmic voor Netflix maakte.

Liveaction Powerpuff Girls?

Ondertussen werkt The CW ook nog aan een liveaction versie van The Powerpuff Girls als volwassen vrouwen. Die pilot werd zo hard afgefikt dat ze een nieuwe maken momenteel.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder