The Powerpuff Girls

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Powerpuff Girls

Zo zien de Powerpuff Girls eruit in de live-action-serie!

|
|

Laatste update:

Best wel lang geleden kwam de eerste aankondiging: Riverdale-zender The CW werkt aan een live-action-variant van de Powerpuff Girls, een serie waar velen zowat mee opgroeiden. Inmiddels werken de makers aan de pilot en dat leverde een eerste blik op: zó zien de supermeiden er in het 'echt' uit!

Entertainmentsite TMZ bemachtigde setbeelden en die showen ons de superheldenlooks van Blossom (Chloe Bennet), Bubbles (Dove Cameron) en Buttercup (Yana Perrault).

De echte Powerpuff Girls

Nou, wat blijkt? De live-action-versies verschillen nauwelijks van de nineties-animatie-versies. De meiden dragen vrij identieke kleding. Ook het iconische huis van drie en hun vader Professor Utonium (Donald Faison) is... vrijwel hetzelfde?! Ho even, onze jeugd komt weer even helemaal terug. 

Waar gaat de serie over?

Oké, even los van de haast identieke looks: deze Powerpuff Girls lijken verder niet echt op hun cartoon-versies. Zo gaat deze serie draaien om de meiden in hun twenties. Ze zijn het gezeur om hulp zat en willen een normaal leven leiden, omdat ze denken dat ze hun jeugd vergooid hebben. Er is alleen één probleem: hun superkrachten zijn weer nodig bij een levensgevaarlijk avontuur.

We weten helaas nog niet wanneer deze versie van Powerpuff Girls uitkomt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder