Powerpuff girls, cartoon network

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Powerpuff girls, cartoon network

De pilot van de live-action Powerpuff Girls serie komt eraan!

|
|

Laatste update:

The CW heeft een pilot voor een live-action vervolg van The Powerpuff Girls besteld. In augustus kwam al naar buiten dat de Amerikaanse zender hiermee bezig was. Nu lijkt er steeds meer duidelijk te worden over deze nostalgische serie.

Sugar, spice and …

De originele cartoon van The Powerpuff Girls draait om de meiden Blossom, Bubbles en Buttercup die hun superkrachten gebruiken om monsters uit de weg te ruimen. Het vervolg hierop volgt de inmiddels twintigjarige meiden die het gezeur om hulp zat zijn. Ze willen een normaal leven leiden, omdat ze denken dat ze hun jeugd vergooid hebben. Er is alleen één probleem: hun superkrachten zijn weer nodig bij een levensgevaarlijk avontuur.

Makers van Juno en Riverdale

The Powerpuff Girls heeft al een film, tv-specials en een remake achter de rug, maar nu komt er ook nog een vervolg op de populaire serie. Dit klinkt misschien alsof de cartoon wordt uitgemolken, maar wij hebben het volste vertrouwen in dit vervolg. Er werken namelijk een aantal grote namen aan de serie. Het wordt geschreven door Diablo Cody (Juno) en Heather Regnier (Veronica Mars). Greg Berlanti gaat het produceren en heeft gewerkt aan series zoals The Flash en Riverdale.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Niet voor het grote publiek

Toch krijgen we deze pilot waarschijnlijk nooit te zien. De aflevering wordt alleen getoond aan de studio en een testpubliek. We hopen dat de pilot in de smaak valt, want dan is de kans groot dat we over een tijdje kunnen genieten van een heel seizoen van The Powerpuff Girls. Zodra we meer weten over het vervolg lees je het hier op Superguide!

Remake na remake

De laatste tijd zien we steeds vaker reboots van jeugdfilms en -series. Zo krijgt familiefilm Spy Kids een reboot. Ook de duistere serie Fate: The Winx Saga, gebaseerd op Winx Club, doet het goed bij het publiek. Het is niet voor niets dat deze nostalgische remake al weken in de Top 10 van Netflix staat.

Lees verder