The Originals’ Danielle Campbell in ‘sprookjeshorror’-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Originals’ Danielle Campbell in ‘sprookjeshorror’-serie

The Originals’ Danielle Campbell in ‘sprookjeshorror’-serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De bovennatuurlijke sprookjesthriller Tell Me A Story klinkt steeds interessanter! Na Kim Cattrall (Sex And The City), krijgt nu een The Originals-veteraan een hoofdrol: Danielle Campbell.

Campbell speelde in Tell Me A Story de hoofdrol van Kayla. Deze knappe meid ontspoort na het overlijden van haar moeder. Foute vrienden, drugsgebruik: Kayla doet alles om haar pijn te verzachten. Haar vader kan het niet langer meer aanzien, en samen ruilen ze Californië in voor New York, om bij haar oma te wonen. Dan beginnen de problemen pas écht.

The Originals’ Danielle Campbell in ‘sprookjeshorror’-serie

Danielle Campbell speelt in The Originals de rol van Davina Claire. Binnenkort is ze ook te zien in de American Football-dramaserie All American, bij The CW. Of Campbell ook terugkeert in de The Originals-spin-off Legacies is niet bekend.

Sprookjes And The City

Vorige week konden we al melden dat Kim Cattrall (Sex And The City) een grote rol in de serie zal vertolken. Cattrall speelt Colleen, de grootmoeder van Kayla die in New York woont. Haar zoon en kleindochter trekken bij haar in, waarna er vreemde bovennatuurlijke fenomenen verschenen. De onverschrokken oma probeert haar familie uit alle macht te beschermen.

Tell Me A Story is bedacht door Kevin Williamson, bekend van Dawson’s Creek (dat hij bedacht), The Vampire Diaries (medebedenker en schrijver) en Scream (scenario). Hij bewerkte de spannende Mexicaanse serie Habia Una Vez voor een Engelstalig publiek.

Spooky Sprookjes

In het eerste seizoen komen onder meer lugubere versies van de sprookjes Roodkapje, De Drie Biggetjes, Sneeuwwitje en Hans en Grietje voorbij. Naast Cattrall en Campbell speelt ook Billy Magnussen (American Crime Story) een rol. Hij is te zien als Nick; een docent op een middelbare school die een groot geheim verbergt. 

Wanneer Tell Me A Story precies verschijnt is nog niet bekend. De serie wordt gemaakt voor CBS All Access. Andere programma’s van dit platform, zoals Star Trek: Discovery en The Good Fight zijn in Nederland doorgaans vlot te volgen via Netflix of Videoland.

Lees verder