The Naked Gun krijgt een reboot met Liam Neeson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Naked Gun krijgt een reboot met Liam Neeson
Hollywood

The Naked Gun krijgt reboot met Liam Neeson

|
|

Laatste update:

In de jaren 80 en 90 waren de The Naked Gun-films dikke hits. Halfzachte rechercheur Frank Drebin (Leslie Nielsen) loste misdaden op, maar op zó’n debiele manier dat de problemen vaak alleen maar groter werden. Nu wordt er gewerkt aan een reboot van de geliefde filmreeks, met niemand minder dan... Liam Neeson!

The Naked Gun zat boordevol platte én slimme grappen, en Frank Drebin is één van de meest geliefde comedy-personages aller tijden. Leslie Nielsen overleed in 2010, maar zijn opvolger is gevonden: Liam Neeson!

Dit artikel gaat verder onder de video.

Neeson speelt waarschijnlijk rechercheur ‘Frank Deblin’, die net als Drebin slachtoffers de put in praat, onschuldige omstanders verwondt en miljoenen aan schade veroorzaakt. De film wordt geregisseerd door Akiva Schaffer (Rescue Rangers, Pop Star: Never Stop Never Stopping).

Lachen om Liam Neeson

Liam Neeson zien we niet zo vaak in comedy-films, maar omdat hij tegenwoordig ‘gestopt is met actiefilms’ werd het wel eens tijd voor een komische hoofdrol. Eerder dit jaar gingen er al geruchten over een nieuwe The Naked Gun-film, waar Neeson droogjes op reageerde. ‘Zo’n film zou het einde van mijn carrière kunnen betekenen óf er een nieuwe wending aan geven.’

Lees verder