De Astronaut uit The Masked Singer 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Astronaut uit The Masked Singer 2020

The Masked Singer: Wie zaten er in de kostuums van de Yeti en de Astronaut?

|
|

Laatste update:

Vanavond moesten er wederom twee kandidaten in The Masked Singer het veld ruimen. We vertellen je graag wie er in de kostuums van de Yeti en de Astronaut zaten!

Dit was de Yeti in The Masked Singer

Een ding wisten we zeker: in het Yeti-kostuum ging een boom van een vent schuil! Online gingen veel namen rond, waarbij vooral Jack Wouterse en Ron Brandsteder er echt uit sprongen. Er was echter één naam die nóg vaker voorbijkwam: Ernst Daniël Smid! Ook de juryleden schaarden zich vanavond grotendeels achter die naam... En ze hadden gelijk: de operazanger zat inderdaad verstopt in het pak van de Yeti!

Dit was de Astronaut in The Masked Singer

Net als de jury waren ook wij volledig overtuigd: de Astronaut móést Mattie Valk wel zijn! Als je heel goed luisterde, haalde je de Q-Music-dj er zo uit. We kunnen nu wel allerlei andere BN'ers gaan noemen, maar we waren zó zeker, dat het eigenlijk niet kon missen! En gelukkig maar voor onze geloofwaardigheid: de Astronaut bleek inderdaad niemand minder dan Mattie te zijn. YES!

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Vorige week in The Masked Singer

Vorige week moesten er natuurlijk ook al twee kandidaten het veld ruimen… Het ging toen om het Skelet en de Koning. Toen de maskers afgingen, bleek dat respectievelijk Kim Feenstra en Diederik Jekel in de kostuums verstopt zaten. Ondanks dat de jury vrijwel volledig in het duister tastte, bleken veel fans het bij het juiste eind te hebben!

Speciale editie van The Masked Singer

The Masked Singer is nog steeds een ongekende hit voor RTL! Eerder zagen bijvoorbeeld ruim twee miljoen fans wie er schuilging achter het masker van de Dinosaurus en raakten we niet uitgesproken over de onthulling van Mariska Bauer. Het is dan ook geen wonder dat RTL inmiddels een speciale editie heeft aangekondigd van de spelshow. Deze zal te zien op oudejaarsavond.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder