The Masked Singer 2020

Veronica Superguide logo
The Masked Singer 2020

RTL kondigt speciale editie The Masked Singer aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het publiek kan maar geen genoeg krijgen van The Masked Singer. Gelukkig geeft RTL de fans van deze prettig gestoorde talentenjacht precies wat ze willen!

Angela de Jong

Onlangs werd bekend dat Angela de Jong was gevraagd om mee te doen aan The Masked Singer. Opvallend genoeg verklapte de vileine televisiecolumniste dat het zou gaan om een oudejaarsspecial van het razend populaire programma. RTL wilde niet reageren op de berichtgeving… tot nu! De zender heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat er een inderdaad een speciale editie van The Masked Singer in de maak is.

Oudejaarsconference

RTL houdt de verder lippen stijf op elkaar over hoe deze feestelijke special van The Masked Singer er precies uit zal zien. Maar feit is wel dat de oudejaarsavond bij de zender steeds meer vorm begint te krijgen. Vorige maand onthulde RTL namelijk ook al dat Guido Weijers de oudejaarsconference zal verzorgen!

Dinosaurus

De oudejaarsspecial van The Masked Singer is natuurlijk een no-brainer. Ook het tweede seizoen van deze bizarre zangwedstrijd is namelijk een hit van formaat. Alleen al de vorige aflevering, waarin De Dinosaurus werd ontmaskerd, was goed voor een duizelingwekkende 2.182.000 kijkers. Met Guido Weijers en The Masked Singer op het programma, zal de concurrentie dus alle zeilen moeten bijzetten om RTL bij te houden op 31 december!

Lees verder