De Muis uit The Masked Singer 2020 Mariska Bauer

Veronica Superguide logo
De Muis uit The Masked Singer 2020 Mariska Bauer

The Masked Singer: Wie zat er in het kostuum van de Muis?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond maakten vijf nieuwe kandidaten hun debuut in The Masked Singer. Helaas was het voor de Muis ook meteen het laatste optreden in deze prettig gestoorde zangwedstrijd!

Astronaut vs. Muis

Aan kleurrijke karakters deze week weer geen gebrek in The Masked Singer: deze keer moesten de Aap, de Astronaut, de Muis, de Vos en de Zebra voorkomen dat zij letterlijk en figuurlijk gezichtsverlies leden. De sing-off ging ten slotte tussen de Astronaut en de Muis, waarbij laatstgenoemde uiteindelijk haar koffers kon pakken. Maar niet voordat werd onthuld wie er zat verscholen in het krankzinnige kostuum!

Mariska Bauer

Uiteindelijk bleek niemand minder dan Mariska Bauer schuil te gaan achter het masker van de Muis. Daar hadden de panelleden een behoorlijke kluif aan. Sterker nog, zowel Buddy Vedder, Gerard Joling, Loretta Schrijver en Carlo Bozhard zaten er alle vier flink naast! Leuk weetje: zelfs Frans Bauer wist niet dat zijn echtgenote meedeed aan The Masked Singer!

Speciale Editie

The Masked Singer is nog steeds een ongekende hit voor RTL. Vorige week zagen ruim twee miljoen fans wie er schuilging achter het masker van de Dinosaurus. Het is dan ook geen wonder dat RTL nu al een speciale editie heeft aangekondigd van deze populaire spelshow. Deze zal te zien op oudejaarsavond. Alsof we nog niet genoeg redenen hadden om uit te kijken naar het einde van 2020…

Lees verder