The I-Land op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The I-Land op Netflix

Ouch: The I-Land scoort zeldzame 0% op Rotten Tomatoes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand ging met veel bombarie The I-Land van start. En deze Netflix-serie lijkt een regelrechte culthit te worden... om alle verkeerde redenen!

Baanbrekend

Toen The I-Land werd aangekondigd door Netflix, werd de serie al snel vergeleken met Lost. Niet zozeer vanwege de kwaliteit, maar omdat trailer wel erg veel overeenkomsten vertoonde met de hitserie die begin deze eeuw de wereld in haar greep hield. Maar al snel bleek de vergelijking met een van de meest baanbrekende series van deze eeuw nog wel het minste probleem van deze reeks. Wij riepen The I-Land vorige week nog uit tot de slechtste serie op Netflix… en het lijkt erop dat we niet de enigen zijn!

Culthit

Op Rotten Tomatoes, de site die alle reviews verzamelt, staat The I-Land op een zeldzame 0%. Dat betekent dat de serie geen één positieve recensie heeft ontvangen. ‘Het is een van de slechtste series die ik ooit heb gezien, en daardoor ook een van de meest fascinerende’, aldus The Hollywood Reporter. Op RogerEbert.com wordt The I-Land zelfs vergeleken met The Room, een film die zo slecht is, dat hij alsnog uitgroeide tot een regelrechte culthit. Er is dus nog hoop voor deze Netflix-flopper, al is het vast niet zoals de makers het bedoeld hadden…

Lees verder