Poster van The I-Land op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Poster van The I-Land op Netflix

Wordt The I-Land het Netflix-antwoord op Lost?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

The I-Land staat nu op Netflix! En afgaande op de eerste trailer heeft deze reeks meer dan een paar overeenkomsten met een zekere serieklassieker van begin deze eeuw.

Bizarre trip

In The I-Land ontwaken tien vreemdelingen op een mysterieus eiland. Gratis vakantie, zou je denken, maar het gezelschap komt er al snel achter dat het tropische paradijs niet zonder gevaar is. Daarnaast duurt het niet lang voordat ze ontdekken dat niets is wat het lijkt op dit eiland. Om deze bizarre trip te overleven zal het tiental snel moeten leren om met elkaar samen te werken. Maar dat blijkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan…

Neergestort vliegtuig

Onlangs onthulde Netflix de eerste trailer van The I-Land. En die doet meer dan een beetje denken aan Lost, de hitserie die van 2004 tot 2010 de wereld in zijn greep hield. Eerlijk is eerlijk, de makers maken geen geheim van hun inspiratiebronnen. “Wat is er gebeurd? Is ons vliegtuig soms neergestort?”, vraagt een van de personages zich hardop af in de trailer. Laten we wel hopen dat The I-Land leert van de fouten van zijn grote voorbeeld. De finale van Lost staat namelijk bekend als een van de slechte televisie-eindes aller tijden!

Lees verder