Olivia Colman komt naar het Marvel Cinematic Universe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olivia Colman komt naar het Marvel Cinematic Universe

The Crown-koningin Olivia Colman naar het MCU

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

“Heavens!” Actrice Olivia Colman, die je ongetwijfeld kent van The Crown, verschijnt binnenkort in het Marvel Cinematic Universe. Dat lijkt onverwacht, maar de actrice roept het al jaren!

Olivia Colman werd bekend bij het grote publiek door series als Broadchurch én natuurlijk The Crown. In 2019 won ze een Oscar voor haar rol van koningin Anne in de film The Favourite. Daarnaast is ze onvergetelijk als de hatelijke stiefmoeder in Fleabag.

Hoewel Colman duidelijk een serieus actrice is, heeft ze er nooit een geheim van gemaakt dat ze dolgraag in een Marvel-film wilde spelen. “Ik heb altijd al een Marvel-slechterik willen doen. Ik weet niet of ik erbij pas: het lijkt me heel leuk, maar ik weet niet hoeveel vrouwen van middelbare leeftijd Marvel nodig heeft.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Queen Elizabeth vs. Nick Fury in Secret Invasion

Marvel heeft dit waarschijnlijk ook gehoord, want de actrice onderhandelt op dit moment over een rol. Het zou gaan om de nieuwe Disney+-serie Secret Invasion, waarin Nick Fury (Samuel L. Jackson) samenwerkt met de Skrull om het heelal te redden.

Secret Invasion volgt op Captain Marvel, en gaat (waarschijnlijk) via WandaVision richting Captain Marvel 2. Colman is een fantastisch actrice, dus hopelijk blijft het niet bij deze ene serie!

Aangezien de releasedatum van Captain Marvel 2 op eind 2022 staat, verwachten we Secret Invasion op zijn vroegst begin volgend jaar.

Lees verder